Новини, 09 апр 2016
Ако сте затруднени в избора на подарък за свой близък, ако не познавате добре човека или ако сте повече хора и не можете да се спрете единодушно, СПА хотел Калиста ви предлага едно добро решение – ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР.
Сега можете да поднесете един изключително оригинален подарък за нощувки, избрана от вас SPA процедура, за Дневна карта за достъп до всички съоръжения в СПА Център Калиста или вечеря в А ла карт ресторант Калиста. За нас ще е изключително удоволствие да помогнем в избора за реализирането на вашия подарък, за да се превърне той в наистина оригинален, специален и незабравим.
За повече информация, свържете се с нас на:
0884 44 82 89 и 04111 29 80
Новини, 31 мар 2016
Вярата в лековитите качества на водата датира от древни времена. Вярвало се е, че къпането в определен извор или река ще доведе до физическо и духовно пречистване. В наши дни все повече хора използват СПА процедури, за да укрепят здравето си, за да забавят процесите на стареене, за релаксация или за удоволствие. Съвременната балнеология се превръща в културна тенденция, в характерна част от съвременния начин на живот. Сигурно няма човек, който да не е почитател на магията на СПА – масажи, ароматерапия, парна баня, хамам, релакс...
Новини, 21 дек 2015
На Вашето внимание представяме екзотичният ни екип от СПА терапевти. Това са Ани, Ния и Юла и трите - възпитанички на Международната СПА академия в Бали, където са изучавали Индонезийските методи на лечение и релаксация. След като завършват академията, те придобиват професионален опит в световно известни СПА курорти.
Традиционният Балийски масаж е комбинация от нежно разтягане, акупресура и ароматерапия чрез които се стимулира кръвообръщението, притокът на кислород и енергията в цялото тяло. Масажът подобрява физическото състояние, успокоява и релаксира.

За да се докоснете и Вие до магията на остров Бали, резервирайте своята терапия на 0884 44 82 87 – СПА център Калиста.
Новини, 15 дек 2015
На 5-ти Декември футболната легенда Божидар Искренов и бившата състезателка по художествена гимнастика Кремена Ангелова се врекоха във вечна вярност. Двамата сключиха граждански брак в събота на стилно сватбеното тържество в Балната зала на СПА хотел Калиста, последвано от щур купон до зори в Пиано бара на комплекса.

Сред гостите бе и спортното семейство на Борислав Михайлов и Мария Петрова, Йордан Лечков със съпругата си, както и бившият играч на ЦСКА Лъчезар Танев.

Целият екип на СПА хотел Калиста от сърце желае много здраве и дълги години семейно щастие на младоженците.