СПА Терапии

Продукти за Лице
ПРОДУКТИТЕ НА BABOR
BABOR е висококачествена козметика, произведена в Германия и съчетаваща в продуктите най – новите научни познания и ефективните активни вещества от природата: съставки с висока ефикасност, напълно натурални, гарантират максимално видим резултат и отлична поносимост.

Козметичните терапии се извършват мануално, без агресивни манипулации и притежават освен козметичен и релаксиращ сетивата ефект.

Принципът на BABOR е да опознаем Вашата кожа индивидуално - само така можем да Ви предложим индивидуална терапия или серия от терапии, подходящи конкретно за Вас.

Сериите за поддържане на кожата на BABOR са разработени въз основа на двете ключови характеристики: тип на кожата и дерматологичен статус.

След професионалния анализ на кожата Вие ще получите Вашия личен козметичен профил – програма, която включва процедури и продукти за домашна употреба с описание за приложение.

Уникална почистваща система, която д – р Михаел Бабор разработва преди повече от 50 години: двуфазно почистване на лицето с хидрофилно олио в комбинация с фитоактивен концентрат според типа и статуса на кожата. Всяка от терапиите започва с това нежно почистване и същевременно подготвя кожата за ефективно поемане на продуктите, като открива порите и снема мъртвите клетки от епидермиса.

За да задоволим Вашите индивидуални потребности, професионалистите в Спа хотел „Калиста”, разработихме терапевтични програми за лице с оптимален резултат, въведохме иновационни технологии в борбата със стареенето на клетките. Иновационните продукти съдържат стволови клетки от много рядък сорт швейцарска ябълка, които защитават кожата от клетъчно стареене и запазват функционалната активност на човешките клетки. Терапиите с козметични продукти, съдържащи капсулован чист кислород ще витализира интензивно стресираната кожа и ще подобри статуса й.

При нас ще намерите качество, професионализъм и класа.
ПРЕОТКРИЙТЕ ВСИЧКИ БОГАТСТВА НА МОРСКАТА КОЗМЕТОЛОГИЯ С ПРОДУКТИТЕ НА THALGO
Повече от 40 години, Thalgo е истински иноватор в света на морската красота. Лабораториите на Thalgo изследват дълбините на моретата из цял свят и то винаги с отдаденост и страст. Подкрепени от този опит и знания, те извличат ценни морски активни съставки, за да ви предложат автентична и ефикасна козметика. Всеки ден и всяка година нови открития дават възможност на научния екип да създава нови и по-съвременни продукти, които да съхранят красотата и младостта на лицето.

В нашия СПА център може да се възползвате от цялостна и персонализирана грижа, предложена от истински професионалисти. Доверете се на техните прецизни техники посредством най-новите козметични и СПА терапии. Удоволствието от индивидуалния подход е несравнимо. Кожата разкрива истинската си красота, всички продукти осигуряват необходимата грижа за нея: хидратация, регенерация, стягане, подхранване.