СПА Терапии

Масажи
Класическият масаж
Масаж на цялото тяло, който умело съчетава основните масажни техники на поглаждане, разтриване, ударни похвати и вибрация, с цел общо тонизиране на организма, а също така особено подходящ като профилактично средство при редица заболявания.

Медицински масаж
Лечебен масаж с индивидуален акцент върху проблемните зони по тялото. Масажът помага за намаляване на напрежението на напрегнатата мускулатура, както и за подобряване движението в ставите на гръбначният стълб и крайниците.

Частичен масаж
Класически тип масаж на гръб

Масаж за бременни
Масажът е отлично средство, чрез което една жена може да се подготви за най – важния момент в живота си - раждането. Този масаж помага на промените в тялото.

Рефлексотерапия на ходила
Всеки орган има своя проекция по повърхността на ходилата. Този вид масаж се базира на презумцията, че болестите не са местна проява, а заболяване на организма като цяло.Това прави благотворния ефект на масажа много по – широк.Чрез специални масажни движения по стъпалата се оказва въздействие на определен орган.

Антицелулитен масаж
Единственият сигурен и изпитан метод за борба с целулита. Специалната активна програма на масажите в съчетание с доказана козметика и използването на инфрачервена кабина дава наистина ефективни резултати.

Масаж на скалп и лице
Този тип масаж ще ви освободи от напрежението и стреса натрупан с ежедневните задължения. Забравете за изтощителните ангажименти, освободете съзнанието си, подарете си глътка спокойствие.

Арома масаж Magic Candles
Хидратира и омекотява кожата, благодарение на маслата от бадем и карите. Деликатният аромат на лавандула, канела и цитруси напълно завладява сетивата.

Масаж с вулканични камъни
Релаксиращ масаж с топли вулканични камъни .

Масаж с пчелен мед
Общотонизиращ масаж с „топъл мед“, с изключително имуностимулиращо действие, подобрява естествената способност на тялото да елиминира вредните вещества и токсини през кожата.